Consiliere

Cand pierdem pe cineva drag, este firesc sa incercam sa oferim un ultim omagiu demn si plin de dragoste. Pentru ca intelegem acest lucru, suntem alaturi de dumneavoastra pe acest ultim drum, astfel incat omagiul cel din urma sa fie incununat cu recunostinta.

Conform doleantelor dumneavoastra, ne putem ocupa in detaliu de intregul protocol funerar:

  • Intocmirea tuturor documentelor necesare pentru obtinerea ajutorului de deces;
  • Pastrarea decedatului in frigiderul mortuar, pregatirea sicriului, transportul mortuar;
  • Organizarea intregului cortegiu funerar;
  • Respectarea traditiilor religioase;
  • Coroanele funerare;
  • Locul de veci;
  • Monumentele funerare.

In cazul decesului in afara tarii , suntem alaturi de dumneavoastra si ne angajam sa aducem decedatul familiei dumneavoastra inapoi acasa, in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp.Ne angajam in aceasta responsabilitate in baza unei experiente de lunga durata si o buna colaborare cu Ambasadele, cat si cu companiile de pompe funebre din intreaga lume. Un avantaj, aici, il constituie faptul ca ne adresam in calitate de membri ai asociatiilor internationale de profil, cat si cu toate companiile aeriene, ceea ce ne inlesneste sarcina asumata.Intr-un moment atat de delicat veti descoperi in compania de servicii funerare Baidoc un sprijin de nadejde. Apelati cu incredere in aceste clipe de grea incercare si durere, deoarece va suntem aproape cu suport non-stop si consiliere specializata, la numarul de telefon 0766  402 060, pentru a gasi impreuna solutii eficiente, potrivite nevoilor dumneavoastra.

Suntem alaturi de dumneavoastra 24h/zi, 7 zile din 7, cu servicii si produse funerare de cea mai buna calitate, livrate in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp. Puteti conta pe profesionalismul, demnitatea si promptitudinea noastra.