Imbalsamare

Orice deces trebuie sa fie imediat urmat de imbalsamare. Procedura de imbalsamare presupune eliminarea bacteriilor din organismul defunctului, urmata de conservarea acestuia pentru o perioada mai indelungata de timp.

Imbalsamarea decedatului sau tanatopraxia reprezinta un procedeu medical complex. Igienizarea si aseptizarea sunt necesare pentru a reda corpului un aspect natural. Depunerea la o Capela sau la camera noastra frigorifica necesita un certificat de imbalsamare eliberat de catre un medic patolog, de care firma noastra dispune de asemenea.

Imbalsamarea necesita sa fie realizata obligatoriu de catre un cadru medical specializat in astfel de practici. Realizarea unui astfel de proces la domiciliu sau de catre persoane neautorizate poate atrage consecinte legale, astfel, apelarea la o firma care dispune de astfel de medici este absolut necesara. imbalsamarea este, de asemenea, obligatorie atunci cand se doreste transportarea trupului neinsufletit pe o distanta mai mare de 30 kilometri.

Call Now Button0766.402.060 Apelabil Non Stop